ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ

Ψάχνετε που να επενδύσετε τα χρήματά σας; Σας έχουμε την τέλεια λύση. Με κέρδος κατά μέσο όρο – 19.093,50 και κατασπατάληση προσωπικού χρόνου, ιδού η τέλεια επενδυτική επιλογή για εσάς:

Διαβάστε την αγγελία μας:

“ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ :

1) παραγωγή λουκάνικων Φρανκφούρτης, φτιαγμένων με μεράκι, από τρυφερό κρέας γνήσιου ελληνικού κόπρου και μυρωδικά της ελληνικής υπαίθρου.

2) Δημιουργία δικτύου pet trafficking με σκοπό την στελέχωση πανευρωπαικής αλυσίδας οίκων ανοχής για κτηνοβάτες, με εξωτικές ελληνίδες ημίαιμες καλλονές και καλλονούς.

3) Δημιουργία αποθεματικού αδεσπότων για τον εφοδιασμό εργαστηρίων πανευρωπαικά (απαραίτητη προυπόθεση το αδέσποτο να είναι καθαρόαιμο κουτάβι και απολύτως υγιές).

ΜΕΣΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΑΝΑ ΤΕΜΑΧΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΏΣΕΙΣ

Περισυλλογή αδεσπότου : Τρία μεροκάματα κατά μέσο όρο, κόστος 40×3=120 ευρώ

5 μπουκάλια νερό των 500ml ( για να μη βγάλετε τη κόριζα κατά την προσπάθεια περισυλλογής),κόστος : 2,5 ευρώ.

2 κονσέρβες για προσέλκυση του υποκειμένου, κόστος : 3 ευρώ.

Αυτοκόλλητα επιθέματα για τους κάλους που θα βγάλουν τα πόδια σας κατά τη διάρκεια της προσπάθειας περισυλλογής, κόστος: 6 ευρώ.

Επίσκεψη στον κτηνίατρο, εξέταση και πλήρεις αιματολογικές εξετάσεις, κόστος 100 ευρώ. (ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν συμπεριλαμβάνονται έξοδα μετακίνησης)

Θεραπεία ερλιχίωσης και επανεξέταση, κόστος : 80 ευρώ.

Θεραπεία λεισμανίωσης και επανεξέταση, κόστος 300 ευρώ.

Θεραπεία ψώρας, κόστος : 50 ευρώ.

Στείρωση, κόστος : 120 ευρώ.

Τοποθέτηση microchip, κόστος : 40 ευρώ.

Φιλοξενία σε πανσιόν κατοικιδίων μέχρι την ημερομηνία εξαγωγής, με μέσο όρο παραμονής 8 μήνες, κόστος 8×150= 1200 ευρώ.

Προστασία από παράσιτα ( έσω και έξω) και κώνωπες με μέση διάρκεια 8 μήνες, κόστος : 100 ευρώ.

Εκδοση διαβατηρίου, κόστος: 40 ευρώ.

Εξαγωγή με αεροπορική μεταφορά, κόστος: 200 ευρώ.

ΜΕΣΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΞΑΓΩΓΙΜΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ, ΑΝΑ ΤΕΜΑΧΙΟ : 2361,50 ευρώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ 1!!!!! Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο αύξησης του κόστους επένδυσης, λόγω διεξαγωγής χειρουργικής επέμβασης στο υποκείμενο. Π.Χ. επέμβαση αφαίρεσης κεφαλής μηριαίου οστού λόγω ατυχούς συνάντησης με ελληναρά πιλότο της formula 1, επέμβαση για να αφαιρεθούν σκάγια από φυσιολάτρη κυνηγό, αφαίρεση τμήματος εντέρου λόγω κατανάλωσης μπιφτεκίου που εμπεριέχει ξένο σώμα ( προσφορά καλόψυχου ερασιτέχνη” μάγειρα” ), επέμβαση ολικής αφαίρεσης ποδός, κ.λ.π. Στην τελευταία περίπτωση, μην φοβηθείτε την αύξηση του κόστους επένδυσης. Μία τρίποδη ημίαιμη ελληνίδα καλλονή θα κάνει πάταγο στους κύκλους των πιο βιτσιόζων ευρωπαίων κτηνοβατών !!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ 2!!!! Από τα περισυλλεγόμενα υποκείμενα, εξαγώγιμα θα είναι περίπου ένα στα δέκα τον έτος. Αφαιρώντας από τα μη εξαγώγιμα τα κόστη μετακίνησης (διαβατήριο + μεταφορά = 240 ευρώ), το κόστος επένδυσης μειώνεται στα 2.121.50. Η απαράιτητη διατήρησή τους ανά 8μηνο, έως ότου μπορέσουν να απορροφηθούν στην αγορά παραγωγής λουκάνικων, πειραματόζωων ή ιερόδουλων ανεβάζει το κόστος επένδυσης στα 19.093,50 ανά 8μηνο.

Η απαράιτητη διατήρησή τους ανά 8μηνο, έως ότου μπορέσουν να απορροφηθούν στην αγορά παραγωγής λουκάνικων, πειραματόζωων ή ιερόδουλων ανεβάζει το κόστος επένδυσης στα 19.093,50 ανά 8μηνο.

ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ, ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΖΩΟΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.

Μην σπαταλάτε τον χρόνο σας επενδύοντας στην εκτροφή καθαρόαιμων που δεν επιφέρει κέρδος. Είναι συνωμοσία για να μας αποτρέψουν, εμάς τους απλούς πολίτες, από το να βγάλουμε λεφτά! Το αληθινό χρυσάφι είναι στον δρόμο, και είναι εδώ για να σας κάνει πλούσιους, με χασούρα μόλις 19.093,50 ανά 8μηνο.

Μοιράσου το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *