Σε συκοφαντική σελίδα fake news, που δυσφημεί την Ελλάδα, ο Γιάννης Τσιρώνης ονομάζει τους εθελοντές “λαθρεμπόρους”

Η Ελλάδα είναι ίσως η μοναδική χώρα παγκοσμίως, όπου σε κάποιους ακραίους κύκλους, η υιοθεσία αδέσποτων ονομάζεται “εμπόριο” και λαθρεμπόριο”

Με τεράστιο πληθυσμό αδέσποτων ζώων, καθημερινές εγκαταλείψεις, και άπειρα περιστατικά κακοποίησης, η φιλοζωία στην Ελλάδα στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά σε εθελοντές από όλη την Ελλάδα, οι οποίο με τεράστιο αγώνα, πασχίζουν να βελτιώσουν την εικόνα της χώρας μας, και την ποιότητα των κατοίκων της, και των ζώων.

Οι εθελοντές, ακολουθώντας τα πρότυπα της παγκόσμιας φιλοζωίας, αναλαμβάνουν καθημερινά την διάσωση, την θεραπεία και την υιοθεσία των ζώων που εγκαταλείπονται. Ακραίες και συκοφαντικές απόψεις, που ονομάζουν την υιοθεσία “εμπόριο”, τους εθελοντές “λαθρέμπορους”, και τις οικογένειες που υιοθετούν “κτηνοβάτες” και “βασανιστές”, έχουν αποδειχθεί ψευδείς φυσικά.Θα περιμέναμε από τον Γιάννη Τσιρώνη, πρώην αναπληρωτή υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και πρώην αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, να έχει κάποιες βασικές γνώσεις, όσον αφορά τον τροπο με τον οποίο λειτουργεί η φιλοζωία, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το να ασπάζονται πολιτικοί θεωρίες συνομωσίας και να αντλούν της πηγές τους από ψεύτικες ειδήσεις και συκοφαντικά σάιτ και σελίδες κοινωνικής δικτύωσης είναι λυπηρό, και δυστυχώς ρίχνει το επίπεδο τού πολιτικού κόσμου της χώρας μας πολύ χαμηλά.

Κρίμα. Η Ελλάδα έχει την πολυτέλεια να στηρίζεται σε ένα τεράστιο ανθρώπινο δυναμικό εθελοντών, οι οποίοι μπορούν και πρέπει να γίνουν σύμβουλοι του κράτους, ώστε να παρουσιάσει η χώρα μας, μια πιο αξιοπρεπή εικόνα στο μέλλον, και όχι να συκοφαντούνται από πολιτικούς ως λαθρέμποροι.

Μοιράσου το άρθρο