Είμαι αυτή που κατηγορούν για εμπόριο (Kim)

Είμαι η Kim και είμαι από το Σικάγο. Υιοθετήσαμε τον George από την Ελλάδα πριν από περίπου ένα χρόνο. Τον λατρεύουμε, είναι μέλος της οικογένειας μας, είναι ο σκύλος μας.


Ο άντρας μου ο Brian τον παίρνει συνήθως μαζί του στο γραφείο. Κάθε μέρα πηγαίνουμε στο πάρκο, μετά επιστρέφουμε στο σπίτι, και ο George κάθεται στο αγαπημένο του σημείο, στον καναπέ.


Δυστυχώς, μετά την υιοθεσία τού πολυαγαπημένου μας, παρακολουθούμε την ελληνική πραγματικότητα με λύπη. Οι καταπληκτικοί άνθρωποι που βοηθάνε σκύλους σαν τον δικό μας, και κάνουν οικογένειες ευτυχισμένες, όπως επίσης και οι άνθρωποι που υιοθετούν, δηλαδή εμείς και πολλοί σας εμάς, παρουσιάζονται συχνά σαν έμποροι. Η υιοθεσία δεν είναι εμπόριο, είναι τουλάχιστον αστείο να διαβάζουμε τέτοια άρθρα και ψεύτικα ρεπορτάζ.


Πολλοί άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες βοηθούν αδέσποτα από διάφορες χώρες, και πουθενά δεν έχουμε δει παρόμοιες ψεύτικες ιστορίες για “εμπόριο”. Είναι κρίμα για την Ελλάδα, μια χώρα με τόσο τουρισμό, και με μια ιστορία που διδάσκεται στα σχολεία σε όλο τον κόσμο, να έχει παρανοήσει τόσο βασικές αξίες της παγκόσμιας φιλοζωίας.


Κιμ, Σικάγο, Ιλινόις

Μοιράσου το άρθρο