“Αυτοί που κατηγορούνται για εμπόριο δεν είναι απρόσωπα τέρατα, είναι άνθρωποι σαν εμένα” – Gaby, Γερμανία

“Είναι ντροπή να διαβάζουμε τέτοια ψεύδη, και να γινόμαστε θύματα ρατσισμού και ξενοφοβιας, όταν το μόνο που κάνουμε είναι να αγαπάμε τα ζώα, να τα βοηθάμε και να τα υιοθετούμε.”

Η Gaby, μια από τους πολλούς Γερμανούς που έχουν υιοθετήσει αδέσποτα από την Ελλάδα, απαντάει στις συκοφαντίες εναντίων της, και εναντίων των φιλοζωων σαν αυτήν.

Εδώ και χρόνια, φιλόζωοι από την Ευρώπη και την Αμερική, τόσο εθελοντές όσο και οικογένειες που έχουν υιοθετήσει ζώα από την Ελλάδα, γίνονται θύματα μιας ακραίας ρατσιστικής συνομωσιολογίας, που σπείρει ψεύδη, κάνει bullying και απειλεί δημόσια χωρίς κυρώσεις, με την ανοχή των αρχών.

Διαβάστε την ανάρτηση της Gaby:

“Εγώ είμαι αυτή που κατηγορούν για εμπόριο”

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι η Gaby και είμαι από την Γερμανία. Είμαι και εγώ μια από αυτούς τους ανθρώπους που συκοφαντούν και κατηγορούν ψευδώς για λαθρεμπόριο. Η υιοθεσία δεν είναι λαθρεμπόριο, και είναι ντροπή να διαβάζουμε τέτοια ψεύδη, και να γινόμαστε θύματα ρατσισμού και ξενοφοβιας, όταν το μόνο που κάνουμε είναι να αγαπάμε τα ζώα, να τα βοηθάμε και να τα υιοθετούμε.
Αφού όμως είμαι αναγκασμένη να αποδείξω τα αυτονόητα, θα το κάνω. Στην φωτογραφία είναι η Δήμητρα, η σκυλίτσα μου. Κράτησα το ελληνικο της όνομα γιατί είναι από την Ελλάδα και ήθελα να τιμήσω την καταγωγή της. Η Δήμητρα είναι ποιντερ και την υιοθέτησα πριν δέκα χρόνια. Όταν βρέθηκε ήταν πολύ άρρωστη, και οι γιατροί δεν ήταν σίγουροι αν θα τα καταφέρει.
Με πάρα πολύ αγάπη, και με πολύ καλή κτηνιατρική φροντίδα, η Δήμητρα αναρρωσε πλήρως, και δύο χρόνια μετά την διάσωση της, ήταν πλέον υγιεστατη. Είναι παντού και πάντα μαζί μου, είναι η οικογένεια μου. Τον Οκτώβριο θα κλείσει τα 13, και παρά την ηλικία της, είναι ακόμα δυνατή και υγιής. Ελπίζω να ζήσει πολλά ακόμα χρονιά κοντά μου. Την λατρεύω και δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς αυτήν.
Οι άνθρωποι που κατηγορουνται ψευδώς για εμπόριο, και συκοφαντούνται δημοσίως, όπως έχουμε μάθει ακόμα και από πολιτικούς στην Ελλάδα, δεν είναι απρόσωπα τέρατα, όπως θέλουν να τους παρουσιάζουν. Είναι άνθρωποι σαν εμένα. Το μόνο κακό που έχουμε κάνει, είναι ότι προσφεραμε σπίτι, αγάπη και φροντίδα, ζωα που έχουν ανάγκη.

Gaby, Γερμανία

Τα ψευδή άρθρα και οι ανυπόστατες κατηγορίες για Ευρωπαίους πολίτες που αγοράζουν Ελληνικά αδέσποτα με σκοπό να τα κακοποιήσουν έχουν καταρριφθεί εδώ και χρόνια, ωστόσο ο μύθος αυτός συνεχίζει να αναπαράγεται, παρουσιάζοντας πολύ άσχημη εικόνα της χώρας μας προς την Ευρώπη.

Ειδικά η Γερμανία βάλλεται περισσότερο από κάθε άλλη χώρα, καθώς ένας από τους μύθους που κυκλοφορούν είναι πως Ελληνικά αδέσποτα στέλνονται σε οίκους ανοχής στην Γερμανία, κάτι το οποίο φυσικά δεν ισχύει.

Οι συκοφαντίες αυτές, και η καταδίωξη των εθελοντών, που συκοφαντούνται ακόμα και από πολιτικούς στην Ελλάδα, ανάγκασε πάνω από 180 σωματεία από την Ελλάδα και το εξωτερικό να συνυπογράψουν ανοιχτή επιστολή στην κυβέρνηση (διαβάστε την ΕΔΩ)

Για περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά το θέμα (με στοιχεία, όχι με κλεμμένα σκρινσοτ από το ίντερνετ, και με σωστά Ελληνικά, όχι με βωμολοχίες, ακολουθήστε τον συνδεσμο ΕΔΩ)

Μοιράσου το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *